Menu
Skaff deg gullblokka til bingoen neste onsdag. 100.000 skal garantert ut i neste ukes spill. FOTO: Bingokanalen.

Superbingo med garanti for 100.000 kroner i premie

Neste onsdag går hovedpremien på 100.000 kroner ut i bingoen på Bingokanalen. Dersom ingen vinner jackpotten tidligere i spillet er det vinneren av gullspillet som blir 100.000 kroner rikere.

Av Egil M Solberg | 24.09.2020 18:46:16

Bingokanalen: Det er mange barrièrer og rekorder som er satt med Fjorden bingo på Bingokanalen. Nylig godkjente Lotteritilsynet en premiegaranti som betyr at bingospillerne får enda større mulighet for å vinne 100.000 kroner. Det kalles Superbingo.

– Da blir det nok mange som sikrer seg gullblokk neste uke. 100.000 skal ut uansett neste onsdag, med eller uten lykketall, sier bingosjef Joar Levemann.

Superbingo, er noe som forekommer dersom ingen har vunnet jackpotten på tre uker. Da skal potten uansett ut den fjerde uken.

Måten dette blir gjort på, er at vinneren av trerekkeren på gullspillet på slutten av kvelden, får jackpotten også uten lykketall – dersom ingen andre har vunnet potten tidligere i spillet.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

– Dette blir første gang i historien at en radiobingo stiller med en slik premiegaranti av jackpotten på 100.000 kroner. Jeg gleder meg til å ringe i bjella igjen, sier bingosjef Joar Levemann.

I sommer ble det delt ut en gevinst på over 100.000 kroner fire uker på rad.

– Nå håper jeg vi kan få en ny gullrekke med vinnere av jackpotten de neste 5 ukene, slik at vi kan slå vår egen norgesrekord, sier Levemann som mange kjenner fra Fjorden Cowboys på TV2.

Flere nyheter: