Menu
Michael Haga ble matchvinner da formlaget Djurgården slo Brynäs i en dramatisk SHL-kamp. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Stygg skade da Haga ble matchvinner i SHL

Michael Haga ble kreditert kampens eneste mål da Djurgården tok sin sjette strake seier i SHL med 1-0 over Brynäs, men en stygg skade la en demper på gleden.

Av NTB | 01.02.2020 22:15:59

Sport: Sebastian Strandberg mente at han styrte Hagas distanseskudd etter 8.51 minutter av den tredje og siste perioden, men nordmannen ble oppført som målscorer.

For hjemmelaget Brynäs ble det en tung kveld. Backen Marcus Ersson pådro seg en stygg skade i 1. periode. Han prøvde å skjerme bort Jacob Josefson så han ikke skulle bli nærgående mot keeper og navnebror Samuel Ersson, og det endte med at han ble skåret i ansiktet av motstanderens skøyte.

Backen ble liggende på isen i en stadig større blodpøl, men han fikk hurtig medisinsk hjelp og kunne selv skøyte av isen med en provisorisk bandasje over ansiktet. Han ble sendt rett til sykehus for behandling.

– Jeg ble kjemperedd da jeg så alt blodet. Jeg liker ikke sånt og ville ikke se. Jeg fikk iallfall vite at han ble truffet på kinnet under øyet, så da skal det bare være å sy det sammen, sa Josefsson etter kampen.

Djurgården har funnet formen og klatret til 4.-plass på tabellen. Seiersrekken på seks kamper er klubbens lengste på nesten tre år.

Haga var ikke eneste nordmann som tegnet seg på poenglista i SHL lørdag. Mats Rosseli Olsen scoret da serietoer Frölunda vant 4-2 borte mot Leksand, mens Erlend Lesund noterte assist da Rögle vant 5-1 over Oskarshamn. Jonas Holøs hadde også assist, men det hjalp ikke Linköping til poeng i 2-3-tapet mot Skellefteå.

(©NTB)

Flere nyheter: