reklame for Sheiken Bowling
Menu
Sturla Holm Lægreid imponerte kraftig på skiskytterstafetten i verdenscupen torsdag. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB

Sturla Holm Lægreid mot ny verdenscupseier i skiskyting

Sturla Holm Lægreid fortsetter å imponere. Skiskytteren ligger an til å vinne verdenscupsprinten i Hochfilzen foran Johannes Dale og Johannes Thingnes Bø.

Av NTB | 17.12.2020 15:38:00

Sport: Elitelandslagets nykommer har imponert med skytingen sin denne sesongen, og også torsdag viste Lægreid styrke. Etter to feilfrie skytinger var han hele 46 sekunder foran Emilien Jacquelin og 51,5 foran Quentin Fillon Maillet foran sisterunden.

Feilfritt skjøt også Johannes Dale, men han klarte ikke å hamle opp med Lægreid i sporet. Etter skytningene var han 22,2 sekunder bak lagkameraten, og han tok kraftig innpå i sporet. Men til slutt var han i mål 7,9 sekunder bak Lægreid.

Johannes Thingnes Bø har slitt med skytingen denne sesongen og bommet to ganger på liggende. På stående fikk alle blinkene ned, men avstanden opp til Lægreid ble for stor. Til slutt ble differansen 19,9 sekunder.

Vetle Sjåstad Christiansen bommet én gang liggende skyting og klarte seg uten bom på stående. Han er inne til en foreløpig 4.-plass idet drøyt 80 løpere har gått i mål.

Tarjei Bø skjøt feilfritt liggende, men sprakk og bommet to ganger på stående. Han var et drøyt minutt bak Lægreid.

Heller ikke den svenske duoen Sebastian Samuelsson og Jesper Nelin ligger an til å slå 23-åringen som også vant i verdenscupåpningen i Kontiolahti.

Aleksander Fjeld Andersen startet lovende med feilfri liggende skytning, men to bom på stående sendte ham kraftig ned på resultatlista.

(©NTB)

Flere nyheter: