reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Illustrasjonsbilde: iStockphoto

Studentbolig med kakerlakker i sengen

For en drøy uke siden flyttet Emilie Jakobsen Sæbø fra Haugesund inn i en studentleilighet på Fantoft. Nedturen ble stor da hun oppdaget kakerlakker overalt.

Av Egil M Solberg | 20.08.2020 00:25:09

Student: Kakerlakker i sengen, på bad og i klesskap var ikke velkomsten hun ønsket meg som student i Bergen, skriver Bergens Tidende.

– Jeg hadde gledet meg til å komme til Bergen for å starte studiene. Nå er forventningene mine ødelagt på grunn av dårlige boforhold, sier haugesunderen til avisa.

Etter litt undersøkelse var det bare å slå fast at hun hadde flyttet inn i en leilighet full av kakerlakker.

Hun er kommet til Bergen for å studere spansk og latinamerikanske språk. Koronaen gjør at det er blitt forelesninger over nett de første dagene, skriver avisa.

Hun ga beskjed til renholdsavdelingen i Sammen (Studentsamskipnaden for Vestlandet). De kom og gjorde rent, men problemene var ikke slutt med det.

– Jeg har gjort alt jeg har kunnet for å være så ryddig og renslig som mulig, men det er fortvilende å konstatere at kakerlakkene spretter frem fra alle steder. Jeg har funnet kakerlakker på badet, i sengen, i klesskap og på gulvet, sier hun til avisa.

Flere nyheter: