Menu
Sportssjef Ivar Stuan, her under ski-VM i Oberstdorf i vinter, fortsetter i jobben fram til 2024. Foto: Terje Pedersen / NTB

Stuan fortsetter som kombinertsjef til 2025

Ivar Stuan (62) har signert en ny kontrakt med Norges Skiforbund og blir sportssjef for kombinertlandslaget fram til 2025.

Av NTB | 11.06.2021 13:53:04

Sport: – Vi har ikke bare hatt bra sportslige resultater, men også fått inn flere sponsorer som vil være med på reisen. Dette har vært svært avgjørende i valget om å fortsette. Det er absolutt ikke gitt at vi får samme suksess til vinteren og de kommende årene, og vi må bare jobbe knallhardt framover, sier Stuan i en pressemelding.

Leder Edgar Fossheim i kombinertkomiteen i Norges Skiforbund er fornøyd med valget.

– Vi er sikre på at Ivar er den rette personen til å lede kombinertsporten de kommende årene mot VM i Trondheim i 2025, men det krever også hardt arbeid

Før OL-sesongen har hovedtrener for herrene Peder Sandell gitt seg og blitt erstattet av Jan Schmid. Han får med seg Tom Hilde og Stian Kvarstad som trenere. Thomas Kjelbotn fortsetter som trener for kvinnelaget.

Dette er utøverne på landslaget kommende sesong:

Menn: Jørgen Graabak (Byåsen), Jarl Magnus Riiber (Heming), Espen Bjørnstad (Byåsen), Jens Lurås Oftebro (Jardar), Espen Andersen (Lommedalens).

Kvinner: Gyda Westvold Hansen (Nansen), Marte Leinan Lund (Tolga), Mari Leinan Lund (Tolga).

(©NTB)

Flere nyheter: