Menu
Stian Ringstad (til venstre), her i duell med Bodø/Glimts Amor Layouni, er klar for Haugesund. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Strømsgodset-spiller klar for Haugesund

Venstreback Stian Ringstad (27) forlater Strømsgodset. Han skal spille for eliteseriekonkurrenten Haugesund ut sesongen.

Av NTB | 09.08.2019 17:20:17

Sport: Det bekrefter de to klubbene fredag. Ringstad har vært under kontrakt med Strømsgodset siden 2017 da han kom fra den portugisiske klubben Braga. Høstsesongen 2018 var han på utlån i Sandefjord. Ringstad har også en fortid fra Lillestrøm.

27-åringen hadde egentlig kontrakt ut 2019 med Strømsgodset, men har nå skrevet under for Haugesund. Der har han kontrakt ut sesongen.

– Dette var en god løsning for meg slik situasjonen er blitt i Godset, både med tanke på spilletid og at kontrakten gikk ut, sier Ringstad på Strømsgodsets nettsted.

Haugesunds venstreback Alexander Stølås er for tiden ute med langtidsskade.

– I Stian får vi en offensiv back med en veldig god venstrefot, noe vi har vært på jakt etter i denne posisjonen siden skaden til Alexander, sier Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal til klubbens nettsted.

Ringstad spilte 13 kamper for start for Strømsgodset denne sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: