Menu
Strømsgodsets eliteseriekamp mot Tromsø søndag blir mest sannsynlig utsatt, sier Strømsgodsets daglige leder Magne Jordan Nilsen.Foto: Annika Byrde / NTB

Strømsgodset frykter ny utsettelse

Strømsgodsets daglige leder Magne Jordan Nilsen bekrefter overfor Dagbladet at søndagens eliteseriekamp mot Tromsø trolig blir utsatt grunnet flystreiken.

Av NTB | 15.07.2022 10:20:48

Sport: – Vi får ikke reist om de streiker. Jeg snakket med NFF i dag tidlig, og de diskuterer om kampen skal utsettes eller ikke, men vi begynner å få dårlig tid. Vi må ta en avgjørelse med tanke på søndag, og da er det beste å utsette og heller spille på mandag, tirsdag eller onsdag, sier Jordan Nilsen til avisen.

Godset-lederen bekrefter at dersom streiken ikke blir avblåst fredag må kampen utsettes, og sier det er kjedelig for supporterne som har kjøpt billetter opp til Tromsø.

– Det er dem det er verst for. De som har brukt penger på å bestille tur til Tromsø, også blir det ikke kamp. Det synes vi er trist.

Kampen skal etter planen spilles på Alfheim søndag klokken 18.00. Konkurransedirektør i Norges Fotballforbund, Nils Fisketjønn, bekrefter overfor Dagbladet at kampen kan bli utsatt.

(©NTB)

Flere nyheter: