reklame for Utvik Autoservice
Menu
Fotografer med munnbind under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion i Oslo torsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Strammere pandemigrep på Ullevaal

Torsdag slo ekstra strenge virustiltak inn rundt Ullevaal stadion i opptakten til Østerrike-kampen fredag. Ingen østerrikske reportere dekker kampen.

Av NTB | 03.09.2020 11:53:16

Sport: Den omfattende Uefa-protokollen har en lang rekke punkter fordelt på 32 sider.

Det kreves en negativ covid-19-prøve også for mediefolkene for å komme inn i Norge.

– De rekker ikke å få analysert prøvene i tide. De skulle etter planen komme torsdag kveld, men nå kommer det ingen. Jeg kan faktisk ikke huske noen gang tidligere at en Norge-motstander for A-landslaget på Ullevaal ikke har hatt med seg en eneste journalist, sier Jon Jamessen i Norges Fotballforbund til NTB.

Han har jobbet med presse og TV i flere tiår i NFF.

Det var hektisk aktivitet på stadion fra tidlig torsdag. NFF må levere på alle punkter for å få godkjent fra Uefas observatører i forbindelse med Østerrike-oppgjøret.

Eventuelle glipper kan spille inn med tanke på Serbia-kampen 8. oktober.

Torsdag måtte mediefolk på Ullevaal bære munnbind også utendørs under Norges trening. Slik vil det være helt til pressekonferansen etter kampen er slutt litt før midnatt fredag.

De norske spillerne lever så godt som innelukket på spillehotellet. Kontakt med venner, agenter og familie må foregå digitalt.

(©NTB)

Flere nyheter: