Menu
Kristiansunds keeper Sean McDermott redder straffespark til Tromsø-spiller Kent-Are Antonsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Straffebom ødela Tromsøs seiersjakt

Tromsø hadde Kristiansund på gaffelen, men gjestene kjempet seg til poeng på Alfheim onsdag. Kent-Are Antonsen misbrukte en straffe i 2. omgang.

Av NTB | 30.06.2021 20:10:39

Sport: Etter litt over en time kunne Antonsen scoret et fortjent TIL-mål, men Kristiansund-målvakten Sean McDermott gikk riktig vei og reddet.

Vertene fikk muligheten fra krittmerket etter at Amin Askar hadde vært borti ballen med hånden.

Med uavgjort har Tromsø gått tre strake kamper uten seier. Laget har plukket ni poeng i comebacksesongen i Eliteserien så langt. Det holder til en 13.-plass. Kristiansund er tabelltreer med 17 poeng.

Før pause var TIL klart best. Kristiansund ble tvunget dypt ned i banen i lange strekk, og til tider ble gjestene utspilt. August Mikkelsen sto tidlig bak hjemmelagets to største sjanser i omgangen.

Den ene kom på en heading etter seks minutter. Forsøket var hardt, men McDermott sto i veien. Kvarteret senere greide sisteskansen så vidt å slå unna Mikkelsens skudd til corner.

– Jeg må sette slike muligheter. Særlig den på hodet skal sitte, for det var stor sjanse, sa 20 år gamle Mikkelsen til Discovery i pausen.

Til helgen venter det nye kamper i Eliteserien. Søndag skal TIL opp mot Haugesund på bortebane, mens Kristiansund tar imot et Brann-lag i poengnød dagen etter.

(©NTB)

Flere nyheter: