Menu
RB Salzburg er rammet av et koronautbrudd. Her er hovedtrener Matthias Jaissle (t.v.) og Karim Adeyemi under kampen mot Bayern München sist uke. Foto: Alexandra Beier / AP / NTB

Stort smitteutbrudd i RB Salzburg

I alt 15 personer tilknyttet RB Salzburgs førstelag har testet positivt for korona, og klubben har som konsekvens avlyst onsdagens trening.

Av NTB | 23.02.2022 16:46:13

Sport: Det opplyser den østerrikske klubben på sine nettsider.

Laget hadde hatt treningsfri i to dager da en rutinemessig runde med testing tirsdag avdekket 15 positive tilfeller hos spillere og stab. De skriver at de aller fleste har milde symptomer, og at alle er i isolasjon i henhold til reglene.

De som ikke har testet positivt trener videre som normalt, og blir underlagt daglig testing i den kommende perioden. Neste ligakamp for østerrikerne er mot LASK søndag.

– Vi trener fortsatt. Vi må imidlertid følge den videre utviklingen og koordinere tett med vår medisinske avdeling, sier sportsdirektør Christoph Freund.

Salzburg kom fra det første mesterligamøtet mot Bayern München med et sterkt 1-1-resultat, og må håpe at utbruddet ikke eskalerer i for stor grad mot returoppgjøret om rett under to uker.

(©NTB)