reklame for Sheiken Bowling
Menu
Viktor Hovland slår bra fra seg i PGA-turneringen i California. Foto: Ryan Kang / AP / NTB

Storspill fra Hovland i California – fortsatt langt til toppen

Viktor Hovland er seks slag under par etter 14 hull på tredje runde av PGA-turneringen i Pacific Palisades. Likevel er det et stykke opp til teten.

Av NTB | 20.02.2022 01:34:17

Sport: Nordmannen startet lørdagen på delt 7.-plass, men er i øyeblikket nummer tre etter en fantastisk åpning i California.

Samtidig virker det vanskelig å stoppe suverene Joaquín Niemann. Chileneren vartet opp med eagle på det tiende hullet og er fire slag under par for dagen etter tolv hull. Han leder turneringen med 20 slag under par. Det er sju slag bedre enn Hovland så langt.

Amerikanske Cameron Young er nest best på resultatlistene. Han er tre slag under par for dagen etter tolv hull og har gått 17 under totalt.

Etter tre strake par kom dagens tredje birdie på et par 3-hull, og Hovland slo til med hele fire birdier på rad etter par på hull sju.

På hull åtte og ni ble det birdie etter nydelige innspill, og på de to påfølgende hullene fortsatte Hovland i samme stil med linjalrette utslag på fairway.

Hovland gikk rett i bunkeren på par 3-hullet. Slaget i sanden var godt, men ikke bra nok til å redde par. Putten på 3,5 meter ble akkurat for svakt, og dagens første bogey var et faktum.

Fire hull gjenstår for nordmannen på lørdagens runde. 18 nye hull står for tur i den avsluttende runden søndag.

Hovland startet lørdagens runde med to strake birdier. Den første kom på et par 5-hull, der han nesten senket en vanskelig eagle-putt. Det ble fulgt opp med ny birdie på hull to da Ekeberg-gutten bare brukte tre slag på et par 4-hull.

På hull tolv stoppet birdierekken med par. Det samme skjedde på hull 13. Så kom den første store feilen.

(©NTB)

Flere nyheter: