Menu
Maja Jakobsen og Storhamar klarte ikke å hamle opp med Buducnost Podgorica hjemme i mesterligaen søndag. Foto: Frank Cilius / Ritzau / NTB

Storhamar snublet i sluttminuttene – tap for montenegrinsk motstand i mesterligaen

Storhamar holdt lenge følge med Buducnost Podgorica, men en sterk slutt fikset 27-25-seier til gjestene fra Montenegro i mesterligaen i håndball for kvinner.

Av NTB | 11.12.2022 17:37:02

Sport: Storhamar har hatt en tøff høst i mesterligaen og lå før søndagens oppgjør tredje sist i sin gruppe med to seirer på sju kamper. Buducnost Podgorica lå på plassen over (5.).

Det var gjestene fra Montenegro som kom best i gang, og allerede etter fire minutter hadde de bygget opp en tremålsledelse. Storhamar slo tilbake og utlignet til 6-6 etter elleve minutter. Det var mye takket være treffsikker skyting fra Anniken Obaidli og Mia Zschocke.

Lagene fulgte hverandre tett resten av omgangen, men det var Buducnost Podgorica som kunne gå til pause med en 13-12-ledelse.

Gjestene var også hakket hvassere fra start ut i de siste 30 minuttene, men Storhamar hang lengde med i svingene. De sist 15 minuttene festet derimot Buducnost Podgorica grepet og gikk på ny opp i en tremålsledelse mens hjemmelaget slet samtidig med å sette sjansene.

Buducnost Podgoricas Matea Pletikosic ble kampens toppscorer med åtte fulltreffere.

Neste lørdag tar Storhamar imot Rapid Bucuresti. Sist gang de to møttes, ble det 25-27 tap for Storhamar i oktober.

(©NTB)