Menu
Det var utfordrende kjøreforhold i Moholtlia i Trondheim onsdag kveld. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Store snømengder skapte problemer for biler, fly og tog i Trøndelag

Det kraftig snøværet som skapte store trafikkproblemer i Trøndelag onsdag, avtok utover kvelden. Tog, fly og trafikken på veiene ble rammet.

Av NTB | 07.12.2022 21:57:21

Økonomi og næringsliv: I 21.35-tiden onsdag ble E6 stengt flere steder i fylket grunnet bilberginger og andre hendelser, skrev Adresseavisen.

Senere på kvelden ble E6 stengt ved Granmo i Namdalen på grunn av berging av et stanset vogntog. Litt senere meldte politiet om trafikkuhell i Meldal. Bilen endte opp i elva, men føreren kom seg ut.

– Det har vært ganske kaotisk her i distriktet. Det har kommet et stort snøfall, og alt av brøytemannskaper har vært ute, sa operasjonsleder Einar Røstum i Trøndelag politidistrikt til NTB onsdag kveld.

Han opplyste at biler og trailere sto på kryss og tvers på veiene da snøfallet sto på som verst, og politiet ba distriktets innbyggere vurdere om det var nødvendig å kjøre bil på snøføret.

Det var forsinkelser og innstillinger i flytrafikken til og fra Værnes onsdag kveld. Snøværet førte også til forsinkelser i togtrafikken i Trøndelag.

Klokka 21.30 var det igjen trafikk til og fra Værnes og på jernbanen, selv om det fortsatt var forsinkelser.

Også bussrutene ble rammet, og flere avganger ble innstilt.

Flere nyheter: