reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Luka Modric (t.h.) holder det gående i Real Madrid. Ifølge Marca er kroaten og klubben enige om en ny avtale som varer til sommeren 2022. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Storavis: Modric forlenger med Real Madrid

Luka Modric (35) og Real Madrid er enige om en ny avtale fram til sommeren 2022, melder Marca. Det kan være dårlige nyheter for Martin Ødegaard.

Av NTB | 27.12.2020 11:23:34

Sport: Selv om Modric drar på årene, er han fortsatt en nøkkelspiller for Real Madrid. Kroaten har denne sesongen spilt flesteparten av storklubbens ligakamper og holdt Ødegaard unna en startplass på midtbanen.

Med ny Modric-kontrakt på vei må Ødegaard regne med tøff konkurranse også neste sesong. Drammenseren har kun startet tre La Liga-kamper etter at han ble hentet tilbake fra et låneopphold i Real Sociedad.

I sommer pekte flere eksperter på Ødegaard som en mulig arvtaker for Modric. Mange trodde da 35-åringen kom til å gi seg i Real Madrid etter 2020/21-sesongen.

Ifølge Marca har Modric takket ja til en avtale som er mindre lukrativ enn den gamle. Spanias mest leste avis skriver videre at Ballon d’Or-vinneren fra 2018 de siste månedene har mottatt flere tilbud, deriblant fra Qatar. Men ingen av dem sto i stil med hans sportslige ambisjoner.

Modric er den eldste spilleren i Real Madrid-stallen. Han har vært i klubben siden han forlot Tottenham i 2012.

(©NTB)

Flere nyheter: