reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Politiet har anholdt personer de tror kan være knyttet til saken, men den væpnet operasjonen pågår fortsatt for full styrke, ifølge operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Stor politiaksjon etter skyteepisode ved Carl Berner

En mann er skutt og skadd i en leilighet ved Carl Berners i Oslo. Bevæpnet politi leter etter to til tre personer.

Av NTB | 28.07.2020 17:47:50

Kriminalitet og rettsvesen: Politiets innsatsleder Thomas Broberg sier til NTB rett før klokken 18 at den skadde mannen i 40-årene ikke skal ha fått livstruende skader etter å ha blitt truffet av skudd tirsdag ettermiddag. Politiet jakter fortsatt på 1–3 gjerningsmenn.

– Aksjonen fortsetter i full styrke, og vi undersøker aktuelle adresser, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt.

Politiet opplyser at de ikke mener de mistenkte skal være til fare for andre personer. De har aksjonert mot flere oppganger i en boligblokk ved Carl Berner, samt andre adresser i byen, ifølge operasjonsleder.

– En skadd mann i midten av 40-årene er kjørt til sykehus med ambulanse, men vi vet ennå ikke mer om bakgrunn for skytingen. Krimteknikere er på stedet, sier operasjonsleder Kråkenes.

Oslo-politiet ble varslet om hendelsen klokka 16.12.

Politiet anholdt rundt klokka 17.00 en person som har vært i nærheten av skyteepisoden, men det ikke kjent hvilke tilknytning personen har til saken.

Tungt bevæpnet politi, blant annet fra beredskapstroppen, deltar i letingen etter gjerningspersonene etter skyteepisoden i Christian Michelsens gate.

Flere nyheter: