reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
En ansatt ved Rabinowitz ble testet for koronasmitte lørdag. Nå er også en arbeidskollega smittet. ARKIVBILDE: Privat / Rabinowitz / Facebook

Stor pågang til koronalegevakten

Det var tirsdag ettermiddag mottatt over 300 tekstmeldinger i tillegg til en voldsom pågang til koronatelefonen, etter at to bartendere i Haugesund har testet positivt for koronaviruset.

Av Egil M Solberg | 12.08.2020 07:57:16

Koronapandemi: Det ble først avdekket at en bartender på utestedet Rabinowitz var koronasmittet. Smittesporingen avdekket raskt at en arbeidskollega av vedkommende på Bytunet Nattklubb også var smittet.

Den koronasmittede på Bytunet er ifølge innehaver Tom Arne Fredriksen omgangsvenn med den koronasmittede ved Rabinowitz – serveringsstedet vis-à-vis i Haraldsgata.

Over 300 tekstmeldinger i tillegge til kø på koronatelefonen var i går ettermiddag mottatt etter besøk på utestedene som nå er stengt ned, skriver Haugesunds Avis.

– Det er mange folk. Det er et relativt stort utested, og i tillegg var det Sildajazz og fint vær. Vi regner med å kunne teste mange i dagene framover, sier kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse i Karmøy kommune til avisa.

Alle ansatte ved utestedene er satt i karantene. Bytunet Nattklubb har til sammen 10 ansatte.

Flere nyheter: