reklame for Sheiken Bowling
Menu
Trener Alexander Stöckl og landslagssjef Clas Brede Bråthen da sesongens hopplandslag ble presentert. Foto: Terje Pedersen / NTB

Stöckl vil ha Bråthen tilbake som sportssjef på hopplandslaget

Landslagstrener Alexander Stöckl sier til NRK at ønsker seg Clas Brede Bråthen som sportssjef for de norske hopperne.

Av NTB | 31.08.2022 19:50:50

Arbeidsliv: – Det er ikke noe endring i det vi har ønsket tidligere – vi ønsker at Clas Brede skal bli sportssjef, som han har vært i 17 år, sier Stöckl til kanalen onsdag.

Tidligere på dagen erfarte VG at «sentrale kilder i skiforbundet» ønsker ham tilbake i samme stilling. Bråthen gikk fra sportssjef til landslagssjef i fjor etter å ha vært i en betent konflikt med forbundet.

Siden har Erik Røste gått av som skipresident, og tirsdag ble det klart at Ingvild Bretten Berg forlater jobben som generalsekretær.

– Hele mitt fokus handler nå om å få på plass forutsetningene for denne sesongen. Fokus mitt har alltid vært, og vil alltid være, å gjøre det beste for hoppsporten. Hvilken rolle det er i, håper jeg, er opp til hoppkomiteen å beslutte, sier Clas Brede Bråthen til VG.

I rollen som sportssjef innebærer det å være den som resten av administrasjonen rapporterer til. Den stillingen er det Ståle Willumstad som har hatt siden i fjor.

(©NTB)

Flere nyheter: