Menu
Hoppernes landslagstrener Alexander Stöckl signerer trolig en ny kontrakt. Foto: Geir Olsen / NTB

Stöckl klar for fire nye år – skriver under om ikke lenge

Alexander Stöckl bekrefter at det bare er snakk om formaliteter og kort tid før han signerer en ny 4-årskontrakt som norsk landslagstrener i hopp.

Av NTB | 07.04.2022 13:49:50

Sport: – Alle vet at jeg liker meg veldig godt i Norge. Det har ikke vært noen grunn til å stresse. Det er bra å få alle formaliteter i orden og alt ned på papiret. Jeg vet ikke om det skjer før påske, men min nåværende kontrakt går heller ikke ut før i slutten av mai. Så jeg kan bekrefte at det bare er et tidsspørsmål før avtalen underskrives, sier Stöckl til NTB.

I starten av mai offentliggjøres uttaket av landslaget. Der vil det bli plass til fra seks til åtte løpere.

Stöckl melder også om at det er god interesse fra nåværende, tidligere og mulige nye sponsorer. Østerrikeren ser for seg å kunne ha samme økonomiske rammer som sist sesong også neste år.

– Vi er nær en signering. Vi ser for oss å gjøre det før den nåværende avtalen løper ut. Det skjer trolig om noen uker, sier Ståle Villumstad til NTB.

Han er sportssjef hopp i skiforbundet.

– Det er ikke noe trøbbel i prosessen per nå, sier Villumstad.

Stöckl ble norsk landslagstrener sommeren 2011. Hans lag har en sterk sesong bak seg, blant annet med OL-gull til Marius Lindvik.

Stöckl signerer snart for ytterligere fire år og er norsk hopptrener i hvert fall til noe etter OL i Italia i 2026.

– Oi, 15 år er lang tid. Jeg vet ikke om noen har vært landslagstrener i samme land over en så lang periode noen gang, sier Stöckl.

(©NTB)

Flere nyheter: