Menu
Thea Louise Stjernesund i aksjon sist helg i Italia. Foto: Marco Trovati / AP / NTB

Stjernesund nummer ti i slalåmen i Levi

Thea Louise Stjernesund endte til slutt på 10.-plass i slalåmrennet i finske Levi lørdag. Hun var 2,01 sekunder bak Petra Vlhová som vant.

Av NTB | 21.11.2021 20:40:37

Sport: Stjernesund var nummer ti etter den første omgangen og hadde da 0,71 sekunder opp til en pallplass. Hun kjørte en bra 2. omgang og ledet i mål, men det ble til slutt for langt opp til de beste.

Hun jaktet sin andre pallplassering på rad etter 2.-plass i parallellslalåmen i Østerrike sist, og hadde en veldig god fart. Hun ledet med fem hundredeler i mål, men måtte etter hvert se at det ikke gikk veien.

Petra Vlhová fra Slovakia ledet etter 1. omgang og hadde 0,11 sekunder ned til Mikaela Shiffrin. Det mistet hun ikke i 2. omgang. Slovakeren vant 0,31 sekunder foran den amerikanske stjernen.

Tyske Lena Dürr tok 3.-plassen.

Maria Tviberg og Kristin Lysdahl var på henholdsvis 20.- og 21.-plass etter 1.-omgang, men begge var uheldige og kjørte ut i 2.-omgang. Dermed ble det bare Stjernesund av de norske som fullførte rennet.

Verken Kristina Riis-Johannessen eller Marte Monsen kjørte fort nok til å ta seg til finaleomgangen, mens Mina Fürst Holtmann kjørte ut i 1.-omgang.

(©NTB)

Flere nyheter: