Menu
Caroline Graham Hansen og Barcelona må klare seg uten stjernespilleren Jenni Hermoso kommende sesong. Spanjolen er klar for mexicanske Pachuca. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Stjernespiller forlater Graham Hansen og Barcelona

Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen mister en av sine beste lagvenninner i Barcelona. Jenni Hermoso er klar for mexicanske Pachuca.

Av NTB | 22.06.2022 09:16:07

Sport: Det bekrefter den mexicanske klubben på Twitter. Hermoso kommer gratis som bosmanspiller.

Stjernespilleren takket farvel med Barcelona i et innlegg på Twitter.

– Å vokse opp er å lære å si farvel. Jeg er veldig stolt over å ha gitt alt for denne drakten, skriver Hermoso.

Hermoso står som tidenes toppscorer for Barcelona med vanvittige 129 ligamål på 128 kamper over to perioder i den katalanske storklubben.

Angrepsspilleren har vært toppscorer i den spanske toppdivisjonen fem ganger, senest i 2020/21-sesongen. Det bidro til at hun kom på 2.-plass i Ballon d’Or-kåringen i 2021, bare bak lagvenninnen Alexia Putellas.

Hermoso er den andre store profilen som drar fra Barcelona den siste uken. Fredag ble det bekreftet at nederlandske Lieke Martens drar fra Barcelona til PSG.

Barcelona var uovervinnelige i den spanske toppdivisjonen denne sesongen. Laget vant 30 strake kamper i ligaen og scoret til sammen 159 mål. I mesterligaen ble det derimot tap i finalen mot Lyon og Ada Hegerberg.

(©NTB)