reklame for smiaa
Menu
Verdensstjerner som Taylor Swift og The Rolling Stones venter i kulissene når det to timer lange hovedshowet av i alt åtte timer underholdning starter i natt. Arkivfoto: Joel C Ryan/Invision / AP / NTB scanpix

Stjernespekket show godt i gang over hele kloden

Verdensstjerner som Taylor Swift og The Rolling Stones venter i kulissene når det to timer lange hovedshowet av i alt åtte timer underholdning starter i natt.

Av NTB | 19.04.2020 00:17:30

Kuriosa og kjendiser: «One World: Together at Home»-konserten har som formål å hylle helsepersonell og spre glede til alle som holder seg hjemme i sikkerhet.

Støttekonserten lørdag startet klokka 20 norsk tid, men den to timer lange hovedkonserten banker i gang klokka 2 natt til søndag, med trekkplastre som Taylor Swift, The Rolling Stones, Billie Eilish, Elton John, Jennifer Lopez, Céline Dion, Paul McCartney og Stevie Wonder. Det skal ledes av TV-vertene Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert.

Det seks timer lange oppvarmingsshowet inkluderer artister som Lady Gaga, Jennifer Hudson, Matthew McConaughey, Luis Fonsi og Kesha som bidrar på video hjemmefra, mens fotballegenden David Beckham hadde en videochat med unge utøvere.

– I disse utfordrende tidene, la oss minne oss selv på at det fremdeles er så mye godhet, håp og glede i verden, sa McConaughey.

Arrangementet er et samarbeid mellom Global Citizen og WHO.

(©NTB)

Flere nyheter: