Menu
Andreas Martinsen og hans Lillehammer tok ledelsen, men røk 3-8 borte mot Stjernen torsdag. Foto: Geir Olsen / NTB

Stjernen stakk fra med seier over Lillehammer

Serieleder Stjernen suser videre og slo serietoer Lillehammer med 8-3 torsdag. Vålerenga gikk på en smell hjemme mot Ringerike etter straffetap.

Av NTB | 21.10.2021 21:52:32

Sport: Stjernen kom under 0-1 i toppkampen mot serietoer Lillehammer etter en periode, men hjemmelaget snudde og kjørte over gjestene i midtperioden. Laget fra Fredrikstad stoppet ikke før de hadde satte seks pucker i mål i midtperioden.

I den siste perioden scoret lagene to ganger hver slik at det endte 8-3.

Stjernen leder nå med seks poeng foran Sparta, mens også Stavanger tok seg forbi Lillehammer.

På Jordal Amfi tok Ringerike ledelsen 2-0 før Vålerenga scoret sitt første. Laget fra Hønefoss økte til 3-1 i midtperioden. Hjemmelaget kom tilbake med to kjappe mål i tredje perioden. Det hele endte med avgjørelse på straffer hvor gjestene var best.

Det ble tett og jevnt i Askerhallen da Sparta møtte Frisk Asker. Hjemmelaget tok ledelsen 2-0 i første periode, men Sparta våknet i midtperioden selv om Frisk gikk opp til 3-1. De blå fra Sarpsborg slo tilbake og scoret de tre neste målene. Flere mål ble det ikke og 4-3-seier til Sparta.

Storhamar slo tilbake etter en litt tyngre høsttid i det siste. Bunnlaget Manglerud Star yppet seg, men Hamar-laget vant til slutt med 5-4 og klatret fordi Frisk Asker og Vålerenga på tabellen.

Grüner skapte nærmest som vanlig problemer for Stavanger Oilers. Gjestene tok ledelsen 1-0 med 1.-periodens eneste mål. Grüner kom tilbake og ledet lenge 2-1 før Dan Kissel utlignet til 2-2 med under fem minutter igjen av kampen.

Samme Kissel ble matchvinner i forlengningen.

(©NTB)

Flere nyheter: