Menu
Minnesota Wilds' Jared Spurgeon til venstre feiret det siste målet Zach Parise, til høyre, satte inn da Minnesota Wild var i overtall mot Vancouver Canucks torsdag kveld. Wild vant kampen 4-2. Foto: Jim Mone/ AP/ NTB scanpix

Sterk Wild seiret over Vancouver Canucks på hjemmebane

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild slo tilbake mot Vancouver Canucks og vant 4-2 i torsdagens batalje på hjemmebane i St. Paul.

Av NTB | 07.02.2020 10:16:17

Sport: Vancouver Canucks da de gjestet Minnesota Wild i St. Paul torsdag. Hjemmelaget med Mats Zuccarello tok sin annen strake seier etter at de vant en viktig 3-2-seier på overtid over Chicago Blackhawks tirsdag.

Etter seieren tirsdag øyner Wild håp om å sikre seg en plass i sluttspillet. Håpet ble ikke mindre etter kampen torsdag kveld.

Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen, og i løpet av første periode hadde Wild sikret seg en ledelse på tre mål. Først ut var Brad Hunt som pucken inn i nettet bak Canucks svenske målmann, Jacob Markström. Så fulgte Ryan Hartmann og Kevin Fiala opp med hvert sitt mål, det siste da Wild var i overtall.

– Vi lærte litt av Chicago-kampen. Det var en av tingene vi snakket om etter den kampen, sa Marcus Foligno til avisen StarTribune.

I den forrige hjemmekampen ledet laget lenge, men slapp motstanderen tilbake i kampen. Det skjedde ikke denne gangen.

Gjestene fra Canada forsøkte å hente inn den solide ledelsen i andre periode og fikk én redusering da J.T. Miller halvveis i perioden greide å få inn et mål.

Midtveis i tredje periode økte derimot Zach Parise til 4-1 med sitt 20. mål for sesongen, mens Wild på nytt var i overtall. Halvannet minutt før slutt fikk Antoine Roussel redusert for Vancouver Canucks til 2-4.

Mats Zuccarello, som har sanket seks poeng fra de tidligere fem kampene, tre mål og tre assists, var ikke involvert i noen av målene torsdag. Han var 14 minutter og tre sekunder på isen.

Neste kamp for Wild blir borte mot Zuccarellos forrige arbeidsgiver, Dallas Stars, allerede fredag kveld.

(©NTB)

Flere nyheter: