fbpx
Menu
Programleder Oddvar Stenstrøm gjør comeback på skjermen før valget til høsten. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Stenstrøm gjør comeback på TV

TV 2-pensjonist Oddvar Stenstrøm (73) gjør comeback på TV-skjermen og blir programleder for valgsendinger på Dagbladet TV.

Av NTB | 27.06.2019 02:19:53

Økonomi og næringsliv: TV-profilen var med å starte TV 2 tilbake i 1992, og gjennom sine vel 20 år i kanalen ledet han blant annet debattprogrammet «Holmgang» i elleve år. I samme periode ledet han alle partilederdebattene til kanalen og samsendingene med NRK fra Stortinget på valgnatta.

Han er headhuntet til jobben av tidligere kollega i TV 2, nå redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen, melder Dagbladet.

– Vi er beæret over å få med oss Oddvar på laget. Han er en av Norges beste debattledere og kommer til å gjøre sendingene fra Valgboden til en opplevelse å se på, sier Carlsen.

Stenstrøms nye oppgaver på skjermen gjør at han også gjør et comeback i Dagbladet, der han jobbet i fire år på begynnelsen av 70-tallet.

– Min største styrke er at jeg alltid er veldig godt forberedt. Det er det viktigste. Særlig hvis du skal prøve å arrestere noen. Men det er ikke min hovedoppgave å arrestere folk. Det er det motdebattantene som skal gjøre, sier programlederen.

(©NTB)

Flere nyheter: