reklame
Menu
Illustrasjonsbilde: Google Maps

Stenger bygater i helgen

Sentrumsgater blir stengt i Haugesund i helgen når det skal arrangeres NM i sprintorientering.

Av Egil M Solberg | 23.09.2020 15:55:01

Trafikk: Det er fredag, lørdag og søndag at du vil kunne møte stengte veier i sentrum av Haugesund.

– Utøverne skal ta hensyn til at de løper i sentrumsgater, med de hindringer det kan medføre. Men det er fint om også de som er ute og spaserer i byen, tar hensyn til løperne og gir dem god plass, sier Grethe Paulsen Vie, leder i Haugesund IL Orientering til Haugesunds avis.

Løperne kan komme i stor fart.

– Hele norgeseliten i sprint kommer til Haugesund. Og det er ekstra kjekt at det skjer i sentrum slik at vi får vise frem byen vår, sier Paulsen Vie til avisa.

Gatene som stenges

Strandgata – strekningen Skippergata i sør til Tuhauggata i nord – vil kun være åpen for buss og taxi. Dette gjelder fredag 25 september i (12:00-17:00).

Knut Knutsen OAS gate vil være stengt for gjennomkjøring mellom Skåregata og Sørhauggata (foran Festiviteten). Dette gjelder fredag 25.september i tidsrommet (12:00-17:00), lørdag 26.september (08:30-15:30) og søndag 27.september (10:00-12:00)

Trafikkvakter vil være plassert i traseen til løypene. Disse vil stoppe trafikk når løperne kommer, slik at alle får like muligheter til å ta seg fra A til B. Dette er korte stopp, fortrinnsvis ved fotgjengerfelt, og vil i liten grad påvirke trafikkflyten.

Flere nyheter: