Menu
FOTO: Tipser

Stenger butikken og skylder på bystyret

Kjell Audun Danielsen hos Strandgaten jernvare har satt opp en plakat i vinduet mens han er på ferie. Her opplyser han at Bystyret har jagd bort kundene og at han derfor må reise på ferie.

Av Egil M Solberg | 13.03.2019 23:18:26

Næringsliv: På plakaten kan du lese følgende:

«Bystyret i Haugesund har bestemt at eg må stenga for å ta ferie. Det blir derfor stengt f.o.m. 19/1 t.o.m. 5/8. Det er satt opp skilter med stopp forbudt og nesten alle kundene er jaga bort. Derfor blir det så lange ferie. Så tusen takk til bystyret for det. Koselig for «kånemor» og meg, men kan henda trist for deg. Ønsker derfor god ferie til kånemor og meg. Velkommen tilbake fra 8/4.»

Selv om lappen hinter til misnøye med arbeidet i Strandgata, formidler butikkeieren overfor Haugesunds avis at budskapet kun er ment humoristisk.

– Kundene venter på hva som skal komme på lappen neste gang. Jeg må finne på noe nytt hver gang, sier Kjell Danielsen til avisa leende på telefon fra Spania.

Han har til vane å reise på ferie i januar og da stenger han butikken. Det har blitt flere artige lapper i vinduet de siste årene.

Flere nyheter: