Menu
Halldor Stenevik kunne smile etter å ha avgjort kampen mot Rosenborg søndag. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Stenevik satte fyr på Marienlyst med sent seiersmål mot Rosenborg

Halldor Stenevik ble den store helten for Strømsgodset da han fire minutter før slutt smelte en retur i nettet og sørget for 2-1-seier mot Rosenborg søndag.

Av NTB | 13.06.2021 20:09:38

Sport: Målet kom etter at begge lag hadde hatt flere muligheter til å vippe kampen i sin favør den siste halvtimen. Rosenborg hadde blant annet to skudd i tverrliggeren, men det var altså ikke før Stenevik, på den andre returen fra keeper André Hansen, satte ballen i nettet at kampen ble avgjort.

Det var derimot Rosenborgs Rasmus Wiedesheim-Paul som satte fyr på kampen allerede etter to minutters spill på Marienlyst. Målet kom i hans første kamp for start for trønderne.

Godset var nær utligningen flere ganger før pause, men det var ikke før kvarteret ut i 2. omgang, etter at også Rosenborg var nære ved å doble ledelsen et par ganger, at Herman Stengel sørget for 1-1 på et straffespark.

Med Steneviks seiersmål i sluttminuttene fikk Godset med seg tre viktige poeng i eliteseieren. De er nå oppe på 7.-plass på tabellen, med færre kamper spilt enn alle lag over.

For Rosenborg klapp sjansen til å ta tilbake tabelltoppen. De er på 4.-plassen to poeng bak Bodø/Glimt med en kamp mer spilt.

(©NTB)

Flere nyheter: