Menu
Jenny Stene vant blandet lagkonkurranse i rifle match sammen med Jon-Hermann Hegg under verdenscupstevnet i Kairo. Foto: Heiko Junge / NTB

Stene og Hegg sikret ny norsk verdenscupseier

Jenny Stene og Jon-Hermann Hegg vant blandet lagkonkurranse i rifle match under verdenscupen skyting i Kairo. Det var tredje norske seier i stevnet.

Av NTB | 06.03.2022 18:18:32

Sport: Da Hegg onsdag vant luftrifle blandet lag sammen med Jeanette Hegg Duestad, var det Norges første verdenscupseier i skyting på ni år.

Lørdag sørget Duestad for en individuell seier til Norge da hun vant finalen i rifle match. Det gjorde hun etter at Stene hadde vært klart best av alle i kvalifiseringen og best også i den første finaleomgangen.

Søndag var det Stenes tur til å stå øverst på en pall. Hun utgjorde Norges 2.-lag i konkurransen sammen med Hegg, men sammen satte de alle rivaler til veggs. I gullfinalen beseiret de tyske Jolyn Beer og Maximilian Dallinger 16-6.

De norske var best også i kvalifiseringen, hårfint foran tyskerne og India. Jeanette Hegg Duestad og Henrik Larsen ble nummer fem i kvalifiseringen.

(©NTB)