reklame for smiaa
Menu
Stefan Johansen sier han fikk sjokk da han fikk beskjed om Lars Lagerbäcks avgang. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Stefan Johansen reagerer på Lagerbäck-avskjeden: – Jeg fikk sjokk

Landslagskaptein Stefan Johansen ble sjokkert da han fikk melding om at Lars Lagerbäck var ferdig som trener, og at det sto at han hadde sluttet.

Av NTB | 03.12.2020 19:08:12

Sport: Spillergruppen fikk beskjed om Lagerbäcks avgang i en gruppechat like før pressemeldingen ble sendt ut torsdag, skriver VG.

– Jeg synes det var meget rart at vi fikk en melding fra NFF-ledelsen der det sto at Lars hadde sluttet. Jeg tolket det som at han hadde valgt å gå av, men så får man vite i ettertid at han ble sparket. Jeg synes kanskje det var dårlig kommunikasjon. Vi burde fått vite at det var sånn det hadde skjedd, sier Johansen til avisen.

Norge-kapteinen sier videre at sist han snakket med Lagerbäck og assistent Per Joar Hansen, var de veldig motiverte til å holde på videre, og at torsdagens nyhet slik sett kom brått på.

Kommunikasjonsdirektør Gro Tvedt Anderssen i Norges Fotballforbund svarer at de har «veldig lave skuldre» omkring saken om at NFF selv tok initiativ til å avslutte kontrakten med Lagerbäck, og hun vil komme tilbake til akkurat hva som ble kommunisert til spillerne.

(©NTB)

Flere nyheter: