Menu
Molde bytter ut assistenttrener Børre Steenslid. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Steenslid ferdig i Molde – henter inn ny trener

Molde lar kontrakten til assistenttrener Børre Steenslid (37) løpe ut fordi Erling Moe ønsker en ny stemme inn i trenerteamet.

Av NTB | 30.11.2022 11:06:52

Sport: Dermed forsvinner nordfjordingen ut av Moldes trenerteam etter tolv sesonger i ulike roller i og rundt A-laget. Steenslid var Molde-spiller fram til han måtte legge opp i 2013, og de siste årene har han vært assistent for hovedtrener Moe.

– Børre har gjort en kjempejobb i alle år for MFK, og jeg ønsker å takke ham for et langt og veldig godt samarbeid. Vi har gått i mange år uten å gjøre endringer i trenerteamet, og jeg syntes at det nå var på tide med fornyelse. Det er naturlig å gjøre det nå som avtalen til Børre løper ut ved nyttår, sier Moe til Moldes nettsted.

Den tidligere Sogndal- og Viking-spilleren Steenslid har nytt gode år i Molde med mange trofeer og høydepunkter.

– Jeg er stolt og ydmyk over å ha fått vært en del av Molde Fotballklubb sin reise og suksess siden min ankomst i 2011. Det er i Molde jeg er blitt voksen, det er her jeg har fått og oppdratt mine barn, og det er her har jeg fått minner for livet, på godt og vondt. Det har vært et privilegium. Jeg ønsker klubben lykke til videre, sier han.

Det er ennå ikke klart hvem som erstatter Steenslid.

(©NTB)

Flere nyheter: