reklame
Menu
Afeez Aremu er klar for St. Pauli. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Start-talent klar for St. Pauli

Overgangen for Afeez Aremu (18) fra Start til St. Pauli har vært ventet den siste uken. Mandag bekrefter begge klubbene at overgangen er i boks.

Av NTB | 24.08.2020 18:08:00

Sport: Overgangen bekreftes av Start på deres nettsted.

– Først og fremst er vi glade på Afeez sine vegne. Han har tatt store steg siden han kom til Start som 18-åring, og St. Pauli er en stor klubb og et fint steg videre i karrieren, sier Atle Roar Håland, sportslig leder i Start.

Spilleren selv er også veldig fornøyd med overgangen og takker for tiden i Start, der han var med i førsteelleveren i fire kamper denne sesongen.

– Jeg føler dette var rett tid til å ta et nytt steg i karrieren. Det har vært en ære å spille for Start, og jeg ønsker klubben alt godt i fremtiden, sier Aremu.

Den tyske klubben bekrefter også overgangen og deres sportssjef Andreas Bornemann skryter av den defensive midtbanespilleren som han mener «passer profilen» til klubben.

St. Pauli spiller i 2. Bundesliga og forrige sesong spilte Leo Skiri Østigård for dem. Den norske forsvarsspilleren var der på lån fra Brighton og skal være på leting etter ny klubb.

Også Mats Møller Dæhli, Vegar Eggen Hedenstad, Morten Berre og Tore Pedersen har tidligere spilt for klubben.

(©NTB)

Flere nyheter: