Menu
Starts trenerapparat forsterker stallen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Start hentet svensk 18-åring

Den svenske kantspilleren Salim Nkubiri er klar for fotballklubben Start.

Av NTB | 08.08.2022 16:30:59

Sport: 1. divisjonsklubben fra Kristiansand bekrefter signeringen på sine nettsider mandag.

– Jeg gleder meg til å møte lederne, spillerne og fansen, jeg liker måten Start spiller på og jobber på som et lag. Jeg har sett noen kamper, og har fått et godt bildet av laget. Jeg tror spillesystemet deres passer meg som spiller, sier Nkubiri.

I slutten av juli trente han tre dager med Start. Det overbeviste den sportslige ledelsen.

– Jeg var i kontakt med Start allerede i vinter, men da ble det ingen overgang. I sommer tok de kontakt igjen, og jeg var altså i Norge og trente med dem noen dager og kjente på miljøet og hvordan de jobber, sier Nkubiri.

18-åringen som kom til svenske AIK i 2021. Han er en spiller som kan bekle flere roller offensivt.

Starts sportssjef, Magni Fannberg, har tidligere i sommer hentet to andre svensker til klubben, Tom Strannegård, også fra AIK, og Zakaria Sawo fra Oskarshamn.

(©NTB)

Flere nyheter: