Menu
Start-trener Sindre Tjelmeland har fått en svensk forsterkning i form av den raske vingen Zakaria Sawo. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Start forsterket med svensk ving

Start har forsterket stallen med den svenske vingen Zakaria Sawo. 22-åringen hentes fra Oskarshamn og har fått kontrakt ut 2025-sesongen.

Av NTB | 25.07.2022 19:40:45

Sport: Start melder om overgangen på sitt nettsted. Sawo kommer til Kristiansand tirsdag og skal dagen etter trene med sine nye lagkamerater for første gang.

– Jeg gleder meg til å komme og gjøre mitt beste for laget, klubben og byen. Jeg håper vi kan ta steget opp (til eliteserien) allerede i år. Jeg vil gjøre mitt ytterste for det, sier Sawo, som er spilleklar 1. august. Han kan få sin debut i bortekampen mot serieleder Brann tre dager senere.

– Zakaria er en ambisiøs gutt som har år bak seg i Malmös akademi og har levert bra i Ettan Södra (nivå tre i Sverige). Vi får en utrolig rask spiller som både kan springe i bakrom, true motstanderens linjer og sette spillere i trøbbel med sin fart og teknikk, sier Starts sportssjef Magni Fannberg.

Opprykket glapp for Oskarshamn i fjor, men en av Sawos scoringer ble kåret til årets mål i Ettan Södra. I år har han scoret sju av Oskarshamns 14 mål.

(©NTB)

Flere nyheter: