reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Start henter Mohamed El Makrini etter at de nylig solgte Afeez Aremu. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Start forsterker med erfaren midtbanekriger

Nedrykkstruede Start henter Mohamed El Makrini på en ettårsavtale. 33-åringen har det siste året spilt i Kilmarnock i skotsk toppserie.

Av NTB | 31.08.2020 13:38:15

Sport: Etter å ha solgt Afeez Aremu til tyske St. Pauli forsterker nå sørlendingene midtbaneleddet med El Makrini. 33-åringen har lang erfaring fra nederlandsk toppfotball, og har også spilt i danske Odense Boldklub (OB).

– Vi er veldig glade for å få inn en erfaren spiller som El Makrini. Vi solgte nettopp Aremu og da var det viktig å få inn en spiller som kan styrke oss i midtbaneleddet, sier Atle Roar Håland, sportslig leder i Start, i en pressemelding.

Han håper at El Makrini og Christian Bolanos, som også er på plass i Kristiansand, vil gi laget viktig erfaring og rutine i innspurten.

Etter 17 kamper ligger Start på kvalifiseringsplass med 15 poeng. Mjøndalen og Aalesund ligger på plassene bak med henholdsvis 14 og 7 poeng, men de har en kamp mindre spilt enn Start. Det skiller kun ett poeng opp til sikker plass. Der ligger for øyeblikket Sandefjord, også de med én kamp mindre spilt.

(©NTB)

Flere nyheter: