reklame for Utvik Autoservice
Menu
To av visepresidentkandidat Kamala Harris' medarbeidere er koronasmittet, og Harris stanser reisevirksomheten fram til søndag. Her deltar hun i senatshøringen av Amy Coney Barrett på skjerm. Foto: Anna Moneymaker / AP / NTB

Stabsmedlemmer koronasmittet – Kamala Harris avlyser reiser

Visepresidentkandidat Kamala Harris avlyser sine reiser fram til søndag etter at to personer med tilknytning til staben hennes er bekreftet koronasmittet.

Av NTB | 15.10.2020 16:07:53

Politikk: Demokratenes presidentkandidat Joe Biden skal ikke ha hatt kontakt med noen av de smittede. Han og Harris tilbrakte imidlertid flere timer sammen i Arizona 8. oktober.

Harris skulle etter planen reise til North Carolina på torsdag, der hun skulle delta på arrangementer for å oppmuntre til forhåndsstemming.

Visepresidentkandidatens valgkampstab opplyser at hennes kommunikasjonsdirektør og et stabsmedlem som var med på turen til Arizona, har testet positivt på koronaviruset.

Harris og Biden deltok sammen på flere arrangementer i delstaten, hadde private møter og møtte journalister på en flyplass sammen. De brukte munnbind under offentlige opptredener, og deres rådgivere sier de også brukte munnbind i de lukkede møtene.

Både Biden og Harris har avlagt flere negative koronatester siden. Biden skal etter planen delta i et TV-sendt folkemøte natt til fredag, norsk tid.

Flere nyheter: