Menu
Førstkommende søndag møtes Stabæk og Brann til toppkamp i 1. divisjon i fotball. Her fra eliteserieoppgjøret på Brann Stadion i fjor. Foto: Marit Hommedal / NTB

Stabæk tar sikkerhetsgrep før toppkampen mot Brann: – Trist og skremmende

Stabæk Fotball strammer opp sikkerheten foran søndagens toppkamp i 1. divisjon mot Brann og innfører flere ekstraordinære tiltak.

Av NTB | 05.08.2022 16:50:44

Sport: Det bekrefter klubbens arrangement- og sikkerhetssjef Kjetil Ekeli overfor BA.

– Vi innfører noen ekstraordinære tiltak for å skjerpe sikkerheten på stadion etter det som skjedde i Bergen i går. Vi styrker blant annet vaktholdet, forteller han.

Før torsdagens kamp mellom Brann og Start ble det meldt om både røykgranater og kasting av bord, stoler og ølglass på utestedet Skipperstuen i Bergen sentrum. Barsjef Kristian Belsnes kunne også fortelle til VG at en kvinnelig bartender i 50-årene ble sendt til legevakten etter hendelsen.

Ekeli er rystet etter skrekkbildene fra sammenstøtet torsdag.

– Det er bare trist og skremmende at noen fortsatt synes dette er greit. Vi tar sterkt avstand fra all vold og henstiller miljøene til å tenke seg nøye om, sier han videre.

Sikkerhetssjefen er likevel forsiktig med å dra alle supportere over samme kam.

– Brann-supporterne har vært fantastisk hele sesongen og vi gleder oss til å få dem på besøk. Det er noen få som ødelegger for resten.

Før søndagens oppgjør ligger Stabæk på 3.-plass i 1. divisjon, mens Brann troner øverst på tabellen.

(©NTB)

Flere nyheter: