Menu
Jesper Isaksen returnerer til klubben han vokste opp i etter bare 1,5 år i Stabæk. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Stabæk solgte midtbanespiller til Kristiansund

Jesper Isaksen forlater Stabæk til fordel for Kristiansund. Dermed blir det en retur til moderklubben for den 21-årige fotballspilleren.

Av NTB | 30.07.2021 16:15:50

Sport: Begge klubbene bekrefter overgangen på sine nettsider fredag.

Isaksen signerte for Stabæk i forkant av 2020-sesongen. Det siste året var han først på utlån i Grimstad-klubben Jerv, før turen gikk videre til Fredrikstad. Der har han gjort sakene sine godt nok til at Kristiansund nå ønsket å hente tilbake unggutten.

– Det er en ambisiøs og sulten spiller som er akkurat det vi i KBK liker. Han har gått skolen i KBK og vært ute og fått erfaring. Jesper har eliteserienivået inne, og da er det helt naturlig at han skal spille for KBK. Vi gleder oss til å ha han tilbake i Kristiansund, sier hovedtrener Christian Michelsen.

Isaksen, som har vokst opp 100 meter fra Kristiansund stadion, ønsker overgangen velkommen og gleder seg til å møte sine gamle lagkamerater.

– Ser fram til å møte gutta og alle i og rundt klubben. Jeg kommer tilbake som en bedre fotballspiller etter både oppturer og nedturer det siste halvannet året, sier det hjemvendte talentet.

Kontrakten til unggutten er på 3,5 år og utløper 31. desember 2024.

(©NTB)

Flere nyheter: