reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Spytter på folk for å få penger

En mann i 60-årene ble spyttet etter og avkrevd penger i Haugesund. Det er ikke første gang at dette skjer. De skyldige beskrives som to unge personer i 30-årene.

Av Egil M Solberg | 09.09.2020 10:53:42

Trusler: Uten forvarsel ble mannen i 60-årene spyttet etter og krevd for penger av en vilt fremmed person, skriver Haugesunds avis.

En 24 år gammel psykisk utviklingshemmet kvinne ble også spyttet på da hun syklet fra Lillesund-området til Vallhallgata i Haugesund for en tid tilbake.

I det siste tilfellet skal to unge personer i 30-årene ha spyttet etter tilfeldige personer og sagt at de ville ha penger. En av disse personene var mannen i 60-årene, melder avisa.

Mannen sier han skal ha fått inntrykk av at politiet visste hvem det dreide seg om. Politiet har også fått bilder av gjerningspersoner. Likevel ble saken henlagt.

Saken som omhandler 24-åringer er imidlertid ikke henlagt. Politiet skal nå vurdere om de vil ta ut tiltale, eller om også denne saken skal henlegges. I denne saken er en mistenkt mann avhørt, men han nekter ifølge avisa straffeskyld.

Flere nyheter: