Menu
Tottenham Lucas Moura har akkurat gjort 2-0 for Tottenham mot Ludogorets. Her sammen med Gareth Bale og Harry Kane som scoret 1-0-målet. Foto: Anton Uzunov / AP / NTB

Spurs tilbake på vinnersporet i europaligaen

Tottenham viste solid angrepsfotball da Ludogorets fikk unngjelde med 3-1 i europaligaen.

Av NTB | 05.11.2020 20:52:59

Sport: Dermed er Jose Mourinhos lag tilbake på seierssporet i turneringen, og lagets offensive spillere leverte varene. Harry Kane, Lucas Moura og Giovani Lo Celso sto for målene.

Spurs tapte overraskende 0-1 for Antwerpen sist og hadde litt å revansjere mot det antatt svakeste laget i gruppe J, bulgarske Ludogorets.

London-laget ville ikke ha noen gjentakelse fra fadesen i forrige uke og satte tidlig skapet på plass. Laget dominerte stort før Harry Kane avsluttet den gode åpningen med å sette 1-0 etter 13 minutter. En corner fant spissens hode inne i feltet.

Etter en drøy halvtime dukket Lucas Moura opp på bakre stolpe og satte pasningen fra Kane i mål til 2-0. Før scoringen hadde Tottenham rullet opp det ene angrepet etter det andre. Det var Gareth Bale som passet til Kane i forkant av scoringen.

Fem minutter etter sidebytte klarte hjemmelaget å komme seg i angrep, og da ble det farlig med én gang. Det endte med at Claudiu Keserü plutselig dukket opp bak Tottenham-forsvaret og sendte ballen i mål på volley forbi Joe Hart i Spurs-målet.

Etter en drøy time satte Lo Celso 3-1 på pasning fra Son Heung-min, som like før hadde kommet inn for Moura.

Senere torsdag kveld spiller Royal Antwerpen med Simen Juklerød på laget mot østerrikske LASK.

(©NTB)

Flere nyheter: