Menu
Gyda Westvold Hansen og hennes lagvenninner i kombinert kan juble for millionsatsingen fra kombinertfolket hovedsponsor. Foto: Elvis Piazzi / AP / NTB

Sponsor med millionstøtte til kvinnesatsing i kombinert

De norske kombinertkvinnene får like mye av den nye sponsoravtalen som Obos Block Watne har inngått med Norges Skiforbund.

Av NTB | 25.01.2022 20:06:50

Sport: Avtalen har en ramme på 25 millioner kroner over fire år, og halvparten av midlene er øremerket kvinnene, melder Norges Skiforbund.

– Vi hadde aldri gått inn i dette uten satsingen på kvinner vi har sett i norsk kombinert de siste årene. Nå ønsker vi å ta kvinnekombinert til et nytt nivå inn mot VM på hjemmebane i Trondheim i 2025. I tillegg ser vi at norsk kombinertsport har en fantastisk flott ambassadør i vinnerskallen Jarl Magnus Riiber, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos Block Watne.

– Dette er tidenes sponsoravtale for oss i kombinert. Det er jentesatsingen de siste årene som gjør vår gren enda mer kommersielt interessant. Nå kan vi legge rammene for satsingen fram mot VM 2023, VM 2025 og OL 2026, sier sportssjef kombinert Ivar Stuan.

Kombinertkvinnene er ikke fortsatt ikke med på OL-programmet, men håper å komme med i Milano/Cortina-OL om fire år.

(©NTB)

Flere nyheter: