Menu
Bilde fra familiens overvåkingskamera er lagt ut på Facebook.

«Spøkelset» i Kopervik er tilbake

Torsdag morgen fikk politiet melding om at en uvedkommende person kort tid før hadde blitt observert på et overvåkingskamera utenfor en bolig i Kopervik på Karmøy. Nå ber politiet om tips.

Av Egil M Solberg | 12.11.2021 15:44:06

Innbrudd: En uvedkommende person er på nytt fanget på kamera ved en privat bolig på Karmøy og politiet ber om tips.

– Politiet kjørte etter hvert til adressen. De snakket med familien, og kjørte rundt i området for å se om de kunne finne noen som samsvarte med personen på
overvåkningsvideoen. Forholdet er foreløpig ikke anmeldt, men politiet har vært i dialog med familien. Politiet har så langt fått oversendt overvåkingsmaterialet, og vi oppfordrer familien til å vurdere å anmelde saken, opplyser politioverbetjent ved Karmøy politistasjon, Camilla Tjelle Waage.

Har henlagt tidligere forhold

Samme husstand har tidligere anmeldt et forhold der en person ble fanget på et
overvåkingskamera inne i boligen.

Denne saken ble meldt til politiet 22. september, men er nå henlagt på grunn av manglende opplysninger om gjerningsperson.

– I den saken har politiet gjennomført avhør av både vitner og en mistenkte, men har ikke ført oss nærmere en oppklaring eller et sikkert svar på hvem denne personen er. Vi har forståelse for at familien opplever det skremmende når uvedkommende ved flere anledninger dukker opp enten i, eller utenfor huset deres, sier Tjelle Waage.

Ber om tips

Personen som ble fanget på overvåkingskamera i går kan være samme person som beveget seg inne i boligen i september.

– Dette vet vi ikke, og derfor ber vi om tips i saken. Bekledningen på personen som ble avbildet i går, kan samsvare med bekledning på person som tidligere er
observert. Også denne gang har vedkommende på seg det som kan se ut som en lys
hettegenser/jakke, samt noe som dekker deler av ansiktet.

– Politiet er interessert i eventuelle observasjoner av vedkommende i boligområdet Neset i Kopervik i tidsrommet 06.00-07.00 torsdag morgen, sier Camilla Tjelle- Waage.

Video fra september

Flere nyheter: