Real Madrid jubler for scoring mot Atletico. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Spillerne beordret av banen i Atleticos møte med Real – anonym Sørloth byttet ut

Atletico Madrids spillere og trener Diego Simeone måtte oppsøkte illsinte supportere for å roe dem ned underveis i storkampen mot Real Madrid søndag.

Av NTB | 29.09.2024 22:41:22

Sport: Det var etter rundt 70 minutter at kampen i La Liga måtte stanses etter at det ble kastet en rekke gjenstander ut på banen.

Foranledningen var en konfrontasjon mellom supporterne og keeper Thibaut Courtois.

I sekundene som fulgte tok dommeren kontakt med lagenes trenere. Det førte til at Atletico-trener Simeone og flere spillere gikk ned bak målet til egne supportere for å roe dem ned.

Etter hvert ble spillerne beordret av banen.

– Dette er sjeldne scener, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

Det er ikke gitt noen informasjon om når kampen vil bli gjenopptatt.

Alexander Sørloth scoret fire mål for Villarreal sist han møtte Real Madrid. Søndag fikk han sjansen i Atleticos startoppstilling, men klarte ikke utrette spesielt mye den snaut timen han spilte.

Etter 55 minutter ble den storvokste norske spissen tatt av banen av trener Simeone. Inn kom brasilianeren Samuel Lino.

Det sto 1-0 til Real Madrid da kampen ble stanset. Midtstopper Eder Militao hamret ballen i mål tidlig i annen omgang.