Menu
Gothia Cup. Arkivfoto: Uffe NylÈn / NTB

Spillere og foreldre skadd i slagsmål på Gothia Cup

Det er melder om kaotiske scener på Gothia Cup i Gøteborg fredag ettermiddag. Et slagsmål skal ha oppstått etter en kamp som ble avgjort på straffekonkurranse.

Av Egil M Solberg | 22.07.2022 19:22:00

Fotball: Flere personer skal være skadd etter at det brøt ut slagsmål. Både foreldre og spillere skal være blant de involverte, melder Dagbladet.

– Ungdommer ble skadd og en forelder må sy. Ambulansen er på vei. Det hører ikke hjemme noe sted. Det er forferdelig. Det er foreldre som gråter og som blir sparket i ansiktet. De kan ikke gjøre noe, sier et vitne til Gøteborgs-Posten.

Hendelsen skal ha oppstått under feiringen til laget som vant straffekonkurransen.

Motstanderlaget skal ha blitt provosert, noe som utløste slagsmålet. Tilskuere skal ha forsøkt å splitte de involverte uten å lykkes.

– Speakeren forsøkte også å be alle forlate stedet. En politibuss med forsterkninger ble sendt til stedet, sier Gøteborgs-Postens reporter som var på stedet da slagsmålet brøt ut.

Etter en stund skal det ene laget ha forlatt området og situasjonen roet seg igjen.

– Det er snakk om lettere skader på de involverte. Vi vet ikke hvor mange som var innblandet totalt. Flere personer har løpt fra stedet, men vi fortsetter arbeidet, sier pressetalsperson Anna Göransson i politiet til Expressen.

Flere nyheter: