reklame for Sheiken Bowling
Menu
Quinn Cook (nummer to fra høyre) ved siden av superstjernen LeBron James og to andre Los Angeles Lakers-spillere. Cook ble glemt igjen i hallen etter at Lakers søndag sikret sin 17. NBA-tittel. Han ba om hjelp i kommentarfeltet til en lagkamerats direkteoverføring på Instagram fra seiersfesten. Foto: Mark J. Terrill, AP / NTB scanpix

Spillerbussen kjørte fra Cook etter Lakers-triumfen

Behov for bevis for at berømmelse er flyktig? Quinn Cook ble glemt igjen i arenaen etter at Los Angeles Lakers tok sin 17. NBA-tittel.

Av NTB | 13.10.2020 06:53:09

Sport: Cook ble NBA-mester for annen gang, men han sto igjen i en tom arena da spillerbussen med jublende Lakers-spillere reiste. Han måtte ty til kommentarfeltet på en lagkamerats Instagram Live-overføring fra bussen for å minne om sin eksistens.

Quinn var ikke den viktigste Lakers-spilleren. Han fikk spilletid i bare fem sluttspillkamper og var på banen til sammen 1.23 minutt i finalekampene mot Miami Heat, men han er NBA-mester akkurat som LeBron James og de andre.

Det er også JR Smith, som ikke kom på banen i finalekampene. Han sendte direkte på Instagram Live fra bussen, der stemningen selvsagt var høy. Plutselig kommer det opp i kommentarfeltet fra Quinn: «Må jeg gå hjem etter å ha vunnet et j … mesterskap? Hva i h …?»

Smith leser kommentaren og vender seg til lagkameratene.

– Å nei, vi glemte igjen QC, sier han.

«Kom og hent meg» og «Gjør en U-sving» dukker opp i kommentarfeltet mens de andre Lakers-spillerne rundt Smith flirer og slett ikke virker oppsatt på å snu.

Cook meldte senere på sosiale medier at han kom seg til spillerhotellet og fikk være med på resten av feiringen.

Med sin 17. tittel tangerte Lakers rekorden til Boston Celtics. Ingen annen klubb har flere enn seks titler.

(©NTB)

Flere nyheter: