Menu
FOTO: Shutterstock

Søker statister til Netflix-serie i Odda

Netflix-serien Ragnarok skal spilles inn i Odda. Castingbyrået Pepper Casting fra Stavanger er nå på jakt etter lokale statister.

Av Egil M Solberg | 08.03.2019 19:22:42

Kultur: – Vi har fått i oppdrag å skaffe statister til innspillingen i Odda, og søker folk i nærområdet, sier Denise Hoff i Pepper Casting til Hardanger Folkeblad.

Filmopptakene med statister i Odda vil pågå fra 12. mars til 6. mai, heter det i en pressemelding.

– Vi trenger statister både til enkeltdager og over flere dager, opplyser hun til avisa.

«Til denne serien ser vi etter ungdommer i spillealder 17–19 år og voksne i alle fasonger og etniske grupper. Statister må ha mulighet til å komme seg til Odda på egen hånd», står det i pressemeldingen fra Pepper Casting, som opplyser at interesserte kan registrere seg på castingbyrået sin hjemmeside.

Lanseres neste år

«Innspillingen av Ragnarok foregår i både Norge og Danmark fra mars til juni 2019. Serien, som er på norsk og blir spilt av norske skuespillere, har premiere på Netflix i 2020».

Skaperen av Ragnarok er Adam Price. Han står bak flere prisbelønte TV-serier, blant annet BAFTA-vinneren «Borgen» og senest Emmy-vinneren «Herrens Veier». Begge seriene er solgt til mer enn 80 land verden over, skriver avisa.

– Vi gleder oss til å få Netflix på besøk, slik at de kan vise den flotte naturen vi har i området til seere i hele 190 land, sier ordfører Roald Aga Haug (Ap), og legger overfor avisa til at det er en mulighet for flere sesonger av Ragnarok.

Du kan registrere deg som statist her (ekstern lenke).

Facebook

Flere nyheter: