Menu
Spesialenheten for politisaker vil innhente informasjon fra politiet for å skaffe seg et bedre bilde av det som skjedde på Kongsberg onsdag kveld. Her Liv Øyen, leder for etterforskningsavdeling Øst-Norge. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Spesialenheten vil ha opplysninger om responstid på Kongsberg

Spesialenheten for politisaker vil innhente informasjon fra politiet for å skaffe seg et bedre bilde av det som skjedde på Kongsberg onsdag kveld.

Av NTB | 14.10.2021 14:22:20

Kriminalitet og rettsvesen: – Det har i dag kommet fram nye opplysninger, blant annet at det tok tid fra politiet kom til stedet og hadde første observasjonen av gjerningspersonen, og fram til han ble pågrepet, skriver i Liv Øyen, leder for etterforskningsavdeling Øst-Norge, i en pressemelding torsdag.

Spesialenheten ble varslet i 23-tiden onsdag kveld om at politiet hadde løsnet et varselskudd i forbindelse med pågripelsen av 37-åringen.

– Det var ingen opplysninger om skade som følge av varselskuddet. Spesialenheten etterforsker ikke varselskudd av eget tiltak dersom varselskuddet ikke har medført skade eller død, opplyser Øyen.

– Spesialenheten har ikke iverksatt etterforskning, men vil innhente informasjon fra politiet for å skaffe oss et bedre bilde av hva som har skjedd, skriver lederen for etterforskningsavdeling Øst-Norge.

(©NTB)

Flere nyheter: