Menu
Sparta er i kjempeform. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Spartas superform fortsatte med storseier mot Frisk Asker

Sparta tok sin sjette strake seier i eliteserien i ishockey da Frisk Asker ble beseiret med 4-1 i egen hall. Etter kampen ble det ampert mellom supporterne.

Av NTB | 29.10.2022 19:01:05

Sport: Seieren betyr at Sparta er a poeng med serieleder Stjernen, men det er før lokalrivalens kamp mot Ringerike lørdag kveld. Der kan Fredrikstad-klubben på ny skaffe seg luke.

Erik Sebastian Selin ble tomålsscorer på veien mot Sparta-triumfen foran egne supportere. Han sto for hjemmelagets to siste fulltreffere sent i kampen. Hans Kristian Jakobsson og Eirik Børresen scoret de to første.

Anton Holm reduserte for Frisk Asker til ingen nytte.

Etter kampslutt i Sparta Amfi meldte politiet om bråk mellom supportere på utsiden av hallen.

«Vi er på stedet med flere patruljer etter melding om slagsmål. Ampert mellom ulike supportere», skrev ordensmakten innledningsvis på Twitter.

En stund etterpå ble det opplyst fra samme hold at kontroll var gjenopprettet på stedet, og at én person ble kjørt til legevakt for sjekk.

I neste serierunde møtes Sparta og Stjernen til det som blir et lokalderby med mye prestisje og svært viktige poeng i potten.

Stavanger Oilers er i likhet med Sparta i solid form. Lørdag ble Manglerud Star slått 3-0 på bortebane. Carl Christoffer Karlsen, Dan Kissel og Colton Beck scoret målene. Oilers er nummer fem på tabellen.

Lillehammer slo Grüner 3-2 etter at kampen måtte avgjøres på straffeslag.

(©NTB)