Menu
Sparta stakk av med seieren borte mot Frisk Asker. Her fra en kamp tidligere i sesongen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sparta slo Frisk Asker i målfest

Frisk Asker og Sparta bød opp til et målrikt og spennende oppgjør tirsdag. Sparta stakk til slutt av med 7-4-seier, og økte med det poenggapet til Asker-laget.

Av NTB | 01.02.2022 21:35:39

Sport: Sparta på 3.-plass har nå 62 poeng, og er fem poeng foran Frisk påplassen bak. Spartas veteran Niklas Roest var sentral i kampen som inneholdt elleve mål. Han scoret to mål og bidro med tre assist. Kampen ble snudd to ganger i 1. periode, og én gang i 2. periode. Deretter ga aldri Sparta fra seg styringen igjen.

Eskild Wold sendte Frisk i ledelsen etter to minutter, før scoringer av Lars Lundberg og Robin Soudsky snudde kampen for Sparta drøyt midtveis i 1. periode. Likevel var det Frisk som skulle lede ved periodeslutt.

Mats Frøshaug og Niklas Nevelainen sendte lagene i garderoben på 3-2 til vertene. Etter målraset i den første perioden, var det en noe rolig første halvdel av 2. periode før det tok fyr. Håkon Pedersen utlignet for Sparta, før både Niklas Roest og Lundberg sikret 5-3-ledelse foran siste periode.

Sparta ga ikke fra seg initiativet og sikret seieren. Spartas Magnus Nilsen og kampens tomålsscorer Wold scoret først, før Roest fastsatte resultatet til 7-4.

(©NTB)