reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Martin Ødegaard er angivelig tilbake i full trening. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Spansk storavis: Ødegaard trente uten problemer – kan bli kampklar

Martin Ødegaard skal ha deltatt for fullt på Real Madrids trening fredag. Søndag er det kamp mot gamleklubben Real Sociedad.

Av NTB | 18.09.2020 19:38:02

Sport: Det er den spanske storavisen Marca som fredag skriver at Real Madrid-trener Zinédine Zidane fikk positivt skadenytt på treningen to dager før det som er storklubbens sesongåpning.

Avisen melder at Ødegaard trente «uten problemer» og at «det synes som om han kan bli klar» til å bidra i søndagens kamp.

Ødegaard har slitt med jumpers knee i lengre tid, og nylig var han også litt småsyk.

– Han har vært uheldig og vært litt småsyk de siste par dagene. Han er testet mange ganger og er koronafri, sa onkelen Thomas Ødegaard til NTB mandag.

Onsdag bekreftet Real Madrid på sine nettsider at nordmannen var tilbake i trening.

Real-trener Zidane må sette sammen et lag uten flere sentrale spillere til søndagens kamp mot Real Sociedad. Marco Asensio, Isco og Eden Hazard er alle uaktuelle. Lucas Vasquez og Eder Militao er usikre kort.

Ødegaard hadde en sesong på lån i Real Sociedad og ble hentet tilbake til Madrid i sommer. Søndag kan han være tilbake på sin tidligere hjemmebane i San Sebastian.

Det er ventet at Real Madrid tar ut troppen til kampen lørdag.

Den spanske storklubben spilte ikke da mange av La Liga-kollegene serieåpnet sist helg. Ødegaards arbeidsgiver er én av flere klubber som ble innvilget en ekstra uke med sommerpause.

(©NTB)

Flere nyheter: