reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Sps parlamentariske leder Marit Arnstad etterlyser mer smidighet og differensiering i de restriktive tiltakene i en situasjon hvor lokale smitteutbrudd er det mest sannsynlige fremover. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Sp: Stivbeint og merkelig at ikke barnefotballen ruller

Det er uforståelig at treningssentre fylles av folk, mens barn ikke får spille fotballkamper, mener Senterpartiets parlamentariske leder Marit Arnstad.

Av NTB | 19.06.2020 10:34:49

Sport: – Toppfotball og treningssentre får lov til å åpne, mens breddefotball, barnefotball, paraidrett og annen breddeidrett må vente til 1. september. Det fremstår unektelig som litt stivbeint og merkelig, sier Arnstad.

Hun tok opp problemstillingen etter statsminister Erna Solbergs (H) redegjørelse om koronasituasjonen i Stortinget fredag.

– At et fotballag på Røros – hvor det ikke er eller har vært noe smitte i det hele tatt – ikke kan få lov til å spille kamp, mens treningssentrene i Oslo fylles opp av folk, er helt uforståelig, sa Arnstad.

Hun etterlyste mer smidighet og differensiering i en situasjon hvor lokale smitteutbrudd er det mest sannsynlige fremover.

(©NTB)

Flere nyheter: